rsz_google_maps_platform_lockup_horiz_1

A világ leginnovatívabb térképészeti platformját havonta 1 milliárd felhasználó használja. A globális lefedettségnek, a sebességnek és a skálának, a gazdag és a valós idejű adatoknak köszönhetően a Google Maps ideális megoldás az ügyfelek számára, akik teljes mértékben ki akarják használni a megjelenítési és a lokalizációs szolgáltatásokat.

 • Milyen szolgáltatásokat kínál a Google? A 18 API szolgáltatást három alaptermékre osztják, amelyek építőelemekként használhatók – Maps, Routes, Places. Ezt a Youtube-ban írjuk le. Ha kíváncsi a dinamikus, statikus vagy a beágyazott térképek közötti különbségekre, nézzük meg útmutatóunkat.
 • Mennyit kell fizetnem a Google Maps használatáért? Csak azért fizet, amit használ, egy nyilvános árlista szerint. A Google havi 200 USD összegű jóváírást biztosít minden felhasználó számára. Google partnerként hozzáférést kínálunk mennyiségi engedményekhez. Az ár kiszámítását a cikkünkben is ismertetjük.
 • Hogyan segíthet a Globema? A Globema a Google Cloud Premium partner Közép- és Kelet-Európában. Együttműködést biztosítunk a Google Maps Platform használatával, és számos előnnyel járhat. Ezen felül aktívan dolgozunk a Google Maps API-n alapuló megoldások fejlesztésén.
99
a világ minden részét a Google Maps fedezi
65
km közúti hálózat található a világ körül
150
hely a világ minden tájáról a Google adatbázisában
5554774747477

Globema

www.globema.com
google-geo@globema.com
+ 420 608 516 541

Miben segíthetünk?

  Név (kötelező)

  Az Ön e-mail címe (kötelező)

  Az üzeneted

  Ezúton hozzájárulok a Globema sp. z o.o. információt küld nekem a Globema ajánlatáról telekommunikációs végberendezések segítségével.
  Ezért elismerem, hogy: * Személyes adataim kezelője a Globema sp. z o.o. (Wita Stwosza 22, 02-661 Varsó, Lengyelország), adószám: 5212743872, KRS 0000024100, nyilvántartási bíróság: Varsó város kerületi bírósága, a Nemzeti Bírósági Nyilvántartás XIII. Gazdasági Főosztálya. * Kapcsolatba léphetek az adminisztrátorral, Wita Stwosza 22, 02-661 Varsó, Lengyelország, vagy e-mailben: gdpr@globema.com * Személyes adataimat csak a Globema termékek és szolgáltatások marketing céljaira dolgozom fel, összhangban a művészettel. 6 par. A GDPR 1. cikke az adminisztrátor jogos érdekeiből fakadó célokra történő feldolgozás szükségességéről rendelkezik. * Személyes adataimat nem profilozzuk. * Az adataimat csak a kapcsolt vállalkozásokkal (Globema RO SRL, Globema CS s.r.o) és a törvény által felhatalmazott felekkel, hanem harmadik felekkel osztjuk meg. * Az adataimat a marketing célokra szükséges ideig vagy addig tárolom, amíg leiratkozik a listánkról. * Jogom van hozzáférni, kijavítani, törölni, korlátozni az Ön személyes adatainak feldolgozását, az adatok továbbításának és az adatkezelés kifogásának joga van. * Jogom van panaszt benyújtani a felügyeleti hatósághoz, ha úgy gondolja, hogy személyes adatainak feldolgozása megsérti a 2016. április 27-i általános adatvédelmi rendelet előírásait.