Globema – Google Cloud Premier Partner

A Globema a hivatalos Google Partner egész Európában. A társaság és tagjai segítséget és tanácsadást nyújtanak azok számára, akik a Google Maps Platform használják. A Globema most a Google Cloud Premier Partner. Ez azt bizonyítja, hogy know-how-junk, tapasztalataink és széleskörű referenciáink vannak.

Google-Cloud-Premier-Partner

A Globema az első Google Maps viszonteladó, aki a Google Cloud Premier Partner státuszt kapta Közép- és Kelet-Európa régiójában. A Premier Partner rangja a legjobb bizonyíték arra, hogy tapasztalataink és készségeink körében azonosíthatjuk ügyfeleink igényeit és igényeit.

A Google Premier Partner való együttműködés előnyei:

  • Dedikált források a Google-tól. A Globema közvetlen hozzáféréssel rendelkezik a műszaki támogatáshoz és más Google szakemberekhez. Ennek köszönhetően gyorsan reagálni tudunk ügyfeleink igényeire.
  • Speciális hozzáférés a közelgő termékekhez és szolgáltatásokhoz. A Globema frissítéseket szállít a termékekről minden ügyfél és jövőbeli partner számára.
  • Az ügyfélszolgálat fokozása. Az ügyfélszolgálattal és a technikai támogatással való közvetlen kapcsolat révén ügyfeleink a legmagasabb szintű Google támogatást kapják.
  • Kiadványok. A Globema lehetősége van a Google Maps API legjobb megvalósításának népszerűsítésére, pl. a blogban, Esettanulmány. Példa: Rohlík.cz, NaCesty.cz és Europ Assistance.
  • A Globema Google Maps csapata tanúsított. A Google Partner Premier státusz arra kötelezi minket, hogy külső társaságok, valamint a Google Inc. által vezetett tréningeket tartson fenn.